nnur20 kızlar baslarda yavas yükselip sonradında düzenli yükselme yaşayan var mı? ilk 2 sinde olumlu yükselis gördüm sonra 3 günde %5 yükseldi sonra full %100 yükselmeye başladı bu olabilirmi?
emsal12 Merhabalar bende aynı durumu yaşıyorum şu anda doktor çarşamba günü tekrar test ver bi bakalım dedi
emsal12 İlk ikisinde çok güzel artış oldu 3. De yüzde 18 yükselme oldu doktor da çarşamba günü tekrar bakalım dedi bekliyorum walla
nnur20 emsal12 benim 52 ,87 , 92 ,191,367 böyke gidiyor çarsamba 900 leri görmüs olursam okey, progestronuna baktır gidince rahim ici gebelik mi anlasılır dış gebelik, kimyasal açısından
emsal12 gsgsh canım bugün kürtaj oldum sağlıklı gelişmedi kese oluşmadı bende inşallah senin bebeğin sana sıkı sıkı tutunur ve kucağına sağlıkla almak nasip olur 🌸💕
gsgsh Canimmm çok üzüldüm umarim sağlıklı bir şekilde yeniden bebeğin sana tutunur . Herseyin vakti var .. benimde o şekilde olcak sanırım Allah yardımcımız olsun 🥲
emsal12 gsgsh rabbim senin içinde bu süreci kolaylaştırsın inşallah canım benim dua ederim inşallah mevlam yardımcın olsun ❤️🌸🌸