Minamom_ GozdeKB hiç belli olmuyor canım işte tüm belirtiler regliyle aynı nerdeyse bak sendede pozitife görücez ben inanıyorum
Minamom_ London2334 inşallah kuzum inşallah sağlıklı bizimledirler dileyen herkese bekleyen herkese nasip olur umarım 🫠
Akseec Var pozitif bence💓 @Cimcime30 canım yarın sabah ilk idrarla yap eğer varsa senin testinde böyle olcak inşallah 🤲🏻💘
Dinolisoo Ay niye siteye testi hep böyle ortadan ayırıp atıyorlar ben anlayamıyorum böyle açık olunca ikinci çizgi nerde olmalı. Baya sağda olan çizgiyse belirgin zaten ya bide akşam yapmana rağmen böyle olmuşsa kesin vardır inşallah.
Minamom_ Dinolisoo ben yakını çok net gözlük olmadan göremiyorum ayrıca banyoda çok spot var açınca daha net görüyorum zaten bende buradakilerden bunu yapmayı gördüm teşekkür ederim yorumun için🙏🏻
xyzxyz Minamom_ inşallah rabbim bu ay güzel haberi almayı nasip eder. Bu testi ben bilmiyorum açıkçası. Sabah ilk idrarla mı yaptın? Şuan için testlerin tam kırmızı zaten çıkmaz. Çıkarsa belki çok çok silik çıkar. Fakat testin doğruluğu var mı hiç bir fikrim yok. Eğer sabah yapmadıysan testi sabah ilk idrarla dene.
Minamom_ xyzxyz yok canım awox az önce yaptım predictor de de aynı ince çizgi gördüm inşallah doğrudur herkes doğru diyor🥹
Dinolisoo Minamom_ özellikle bu post için değil de genel bende herkeste öyle görüyorum herkes var derken ben çizgi arıyorum hep😂
xyzxyz Minamom_ çok merak ediyorsan bence şuan bile acile gidip test yaptırabilirsin. 1 saatte sonuçlar çıkıyor zaten. En azından kafan rahat olur.
Minamom_ Dinolisoo yani şurda kaç kişi var demiş sen gülüp dalga mı geçiyorsun anlamadım ki amacını ben senin?
Dinolisoo Minamom_ ne alakası var bende inşallah var zaten belirgin şekilde dedim dalga geçecek bir şeyde demedim bu alınganlık ya iyi misin
burcuuemre Minamom_ Allahın izniyle hamilesin canım hiç kuruntu yapma kan testi ver hemen bence yada doktor kontrolü ben hemen ertesi gün doktor kontrolüne gittim doğrulandı ilaçlar iğneler verildi iyi ki de gitmişim düşük riskim vardı