sec07 Acemiiiii bence söylenmeli, onların mutluluğu seni de mutlu edip hormonlarına pozitiff bir etki verir😍 kötü düşünme hiiç🫶🏻 geniş çevreye daha da sonra🙏🏻
katlav Acemiiiii biz eşimle çekirdek ailelerimize çok erken söyledik fakat biraz daha beklemekte fayda varmış. 12-14. haftaya kadar sabretmek lazım benim fikrim 😊
yucellirem Bence söyleyin, Allah korusun sakınan göze çöp batar derler.. Mutluluk paylaştıkça güzeldir, çoğalır hele ki aile olunca😍 Ben dayanamayıp öğrenir öğrenmez söylemiştim çünkü bu günlerin hepsi kıymetli bir daha yaşanır mı allah bilir🤲
Muallim3 Ben ailemle yaşadığım için ve düşük riskim olduğu için 1,5 ayda söylemiştim mecburen ama eğer İnşallah diğer hamileliğimde sağlıklı olursam 6. Aya kadar söylemeyi düşünmüyorum kimseye.
Acemiiiii Aslında söylemek istiyorum ama biri boş bir laf eder canımı sıkar diye korkuyorum🥹 bir de nazara da inanıyorum 🥹
katlav Acemiiiii sen doğrusunu düşünüyorsun. Ben de eşin gibiydim hemen anneme ablama söyleyiverim ama daha da yayıldı 😂😂😂