Alya05 Öneri etiketiyle açtım @Irem198 siz alışveriş yaptınız @cicekanne8 siz tekrar öneriye çevirdiniz Açtığımız postları biliyoruz hangi başlık olduğunu değişiklik yapmasanız olmuyor
Nissog Alya05 Bence çok güzel, ofis takımı gibi durmuyor 😂sadece ayakları bana tam güven vermedi hemen deforme olur gibi
Alya05 Nissog Evet bende hiç bi ofiste böyle bişi görmedim 😀 Ayakları ince diye mi deforme olur Bu modelden bulmayabilirimde internetten baktım bu tarz hoşuma gidiyor
Nissog Alya05 Evet ayakları ince diye😄 Bu tarz mobilyaların benzeri çok fazla var artık senelerdir moda böyle bence rahatlıkla bulursunuz
Alya05 Nissog evet 1 2 yıldır moda oldu Her sene mi model çıkıyor 😀😀 Aynı sene içinde mobilya alanların evleri birbirine benzer
Nissog Alya05 Ben zamansız mobilya alma taraftarı oldum evimi dizerken ama her sene bambaşka şeyler çıkıyor bence o yüzden zamansız modeller her zaman en iyisi😌
cakirbebek Alya05 bellona sanvito kullanıyorum 4 sene önce aldık çok memnunum. Biz komple Ünite yatak odasını falanda aldık aynı model . Tek hoşuma gitmeyen sehpasında falan masa üstlerinde iz kalıyor
Alya05 Nissog modellere göre gitsek her sene eşya değişecek 😀😀 Spor şık olsun isterim hemen modeli eskisinde istemiyorum 5 yıl önce herkes cehestr aldı şimdi o model baya eskidi 😀😀
greybrde Alya05 yeni sezondu kız daha geçen sene kışın aldık kırmızı eski model değil çok çaf caflı 🤣