seher_edz ben daha önce bir hastaneye gitmiştim hem sinir testi verdim hem de sezeryan doğum sonrası karnım da Ağrı kalmıştı onu söylemiştim alttan muayene etti doktor simir testi aldı ve bana dedi ki senin yumurtalıkların kapalı çocuğun olmayacak erken menopoza gireceksin dedi ilaç verdi ağrıların geçmezse kontrole gel dedi ama aynı doktora tekrar bulamadım ben de farklı bir hastanede farklı bir doktora gittim şikayetlerimi söyledim muayene etti o da senin yumurtalıklarında hiçbir yapışıklık Yok gayet sağlıklı ve şu an bir kanama alanı görüyorum belki küçük bir kistim vardır o patlamıştır ondan dolayı Ağrı olmuştur adetin de gecikme var mı dedi evet bir hafta gecikti dedim belki gecikme ondan da olmuş olabilir gene de bir test yapalım ne olur ne olmaz aklımızda şüphe kalmasın dedi testi verdim ama benim içime kurt düştü eltimle beraber gitmiştik eltime dedim sen şurada dur ben bir test alayım yapayım testi yaptım damlatır damlatmaz daha çift çizgi çıktı ben oturdum ağladım başta istemedim çünkü oğlum daha 8 aylık küçük gerçi o zaman 6 aylıktı sonra test sonucu çıktı doktorun yanına gittim bana dedi ki sen 6 haftalık hamilesin ilk eltim öğrendi sonra eşimin görüntülü aradık testi gösterdik eşim şok oldu yanında kaynım da vardı sonra yavaş yavaş herkese söyledik bir de şöyle bir şey var ben test yapılmadan bir ay önce gitmiştim diğer hastaneye meğerse o zaman da hamileymişim bir de üstüne üstlük hastalandım çok kötü bir şekilde ne yaptıysam iyileşemedim acile gittim içerisinde ağır ilaç olan bir serum taktılar yani o kadar ağır ilaç falan da içtim hani hamile olduğumu bilmiyordum çünkü gene de çok şükür Allah’ıma hiçbir şey olmamış bebeğe şu anda da 12 hafta 6 günlük biraz uzun oldu ama kusura bakmayın