Miniminiminnos Kizlar korkuyorum coraspin pıhtılaşma icin içiyordum fakat 32 keseceğiz dedi doktor fakat bebege bir sey olur mu diye korkuyorum ameliyatta kan durmaz diye erken kesiyorlarmis
tahamommy Miniminiminnos 25. Haftada kestim çok şükür bişey olmadı, herhangi bir kanama durumunda coraspirin olumsuz etkisi var malesef
3kedili2bebekli Miniminiminnos hayır hiç bir şey olmaz korkmayın rutini böyle ben ikiz gebeydim erken dogum riskim vardı sancım basladi 32 haftada kestik doktorum keşke daha erken kesseydik dedi çünkü doğuma alindim ve kanamam durmamış çok zorlu bir süreç geçirdim bebeğinizde sizde çok iyi olacaksiniz coraspin 32 haftada kesilir hiç korkmayın
cdss Miniminiminnos bana da doktorum aynı şeyi söyledi ama 32 den sonra kan sulandırıcı iğne kullanmamı söyledi size iğne dediler mi
Zlm_dmrhn Miniminiminnos bende iğnesini vuruluyorum göbekten 35 hafta olacağız ama keselim demedi henüz bana.
Elif3419 Miniminiminnos evet canım benimde 32.haftada kesti doktor coraspirin ve progestan bıraktım bende senin gibi çok endişelendim bırakmak istemedim ama mecbur doktor bırak dediği için bıraktım