elifasaf1 Merhaba hanımlar bebisler kaç haftalık ve kaç gram bnim 14+5 doktor 98 Gr haftasına göre bu bebek büyük dedi.
tugceelaa elifasaf1 benimde oğlum 2 hafta önden geliyor gelişim olarak iri bebek dedi doktorlar şeker kaynaklı mı diye içim içimi yiyor 🥹 2 hafta sonra şeker yüklemesi yaptırcam 480 gramdı en son gittiğimizde
1202 Selenavci63 16 olduk bu gun canim ama bebek 1 hafta onde gidiyor 17, 15haftalik oldugunda gitmiwtim doktora ne diye yaziyor kagitta acaba
tugceelaa mor_menekse1 22 haftalık tam 2 hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak ama nasıl sabrederim bilemiyorum
tugceelaa mor_menekse1 20 haftalıkken 22 haftalık gibiydi 480 demişti kilosu için şuan sanırım 22. Haftada olduğumuz için 24 haftalık gibidir kilosu sürekli yemek yiyip asla açlığa dayanamıyorum kesin şeker var 🥹
mor_menekse1 tugceelaa yaa dikkat edin yinede şeker geblikte sıkıntı insAllah yoktur Bende 22+4 abur cubur çekiyor canım kilo almamqk ve fazlaya kacmamaya calsiyorum baklm 😂 cinsiyetiniz ne
zeynepyksl elifasaf1 14+3 de gittik 102 gram dedi doktor 15+1 haftayla uyumlu ve gayet güzel gidiyor dedi bence çok problem olmaz bu haftalar da
SBAA happyjelibon06 32. Haftamda kontrol olduğumda bu kilodaydı kilosu gayet yerinde dedi hiç kilolu falan demedi normal değil mi ki