Herkese merhaba kızlar ben detaylı ultrason için haftalarca uğraştım hem en iyisi hem en uygunu bulmak için cerrahpaşaya baktım 3070 Tl’ydi ama bize coook uzaktı iptal etmek zorunda kaldım Anadolu devlet hastanelerinde zaten asla bulunmuyor bı Zeynep kamil bı ümraniyede var ama asla randevu olmuyor sonra biraz daha araştırdım Galen görüntüleme merkezini buldum randevu aldım kredi kartıyla 5 bin Tl’ydi ama şikayet varda şikayet görünce korkup iptal ettirdim en son doç. Dr. Çiğdem Kunt işguderi buldum nakit 7 bin TL’den ama indirim istedim konuşunca nakit 6.500 e anlaştık yani verebileceğim en iyi kararı vermişim doktor hanım okadar ilgili ki klinik okadar temiz ki 2,5 saat benimle uğraştı bebeğin herseyini görmeye çalıştı pzisyonundan dolayı kalbi tam gözükmüyordu tam 40 dakika uğraştı yurumemi söyledi çay kahve ikram etti sonra tekrar baktı kalbini gördü bu sefer oğlum yüzünü sakllıyordu sonra tekrar mola verdirdi çikolata falan yedim bol bol yürüyüş yaptım yüzü içinde baya uğraştı ve yüzünüde çekip çıktısını verdi herseyine tekrar tekrar baktı bı doktor işinde ne kadar iyi olabilirse okadar iyi bayıldım hem kliniğe hemde doktor hanımın kendisine harika ötesi ilgili bı doktor sanki ablamla konuşuyordum herşeyi ben sormadan söyledi çok memnun kaldım kesinlikle tavsiye ediyorum lütfen bı şans verin hatta beyin odacığı bı bölüm sınırda çıktı diye 2 hafta sonra tekrar çağırdı dediki şuan iyi herşeyi ama benim içim rahat etsin diye randevu verdi süper bı doktor kesinlikle öneriyorum..