Minamom_ busrax_ e dün böyleydi benimde valla var kuzum sendede aaayyy bak yarın koyulaşacaj ben yaptım iki ayrı restle koyulaştı böyle başlıyor zaten 🥹
burcinbaydar1 busrax_ Merhaba sizce bende birşey gözüküyor mu yoksa ben psikolojik olarak çok az da olsa hayal birşeyler mi görüyorum 😂 Bat 2 bu arada🙏🏼
Betbet34 burcinbaydar1 canım şimdi mi yaptın biraz daha kurusun belki daha çok belli olur. İçi kırmızı ya çok seçemedim çizgi hayal meyal var gibide yok gibide 🤣
Betbet34 busrax_ canım var gibi bence kan ver. Zaten hemen koyulaşma olmuyor azar azar oluyor diğer testine göre bi tık daha koyu olması yeterli bence o teste görede daha koyu 🥰
busrax_ Betbet34 üstteki pozitif çıkan hamilelik testim çizgi aynı yerde mi diye beraber çektim bu şekilde gölge görünüyor ama kuruma gibi de duruyor
burcinbaydar1 Betbet34 dün sabah yapmıştım ya vallahi bende hayal meyal bişeyler görüyor gibiyim delirmediysem😂
busrax_ Minamom_ hiç sanmıyorum ya olsa dünden bugüne biraz daha koyu pembe gibi çıkardı kuruma çizgisi bence :(