gklp_2025 Bu haftalar da regl ağrısı gibi ağrılarım oluyor ve böyle yürürken genital bölgem de acıma normal mi acaba hep erken doğuracakmış gibi hissediyorum
Aslbzdgn gklp_2025 bende 36 haftadayım aynı durumdayım doktorum vücut kendini doğuma hazırlıyor normal dedi
Zlm_dmrhn gklp_2025 bende bebeği aşırı aşagıda hissediyorum resmen hareketleri vajinamda baskı çok fazla var normal mi acaba ya.doktorum geçen hafta bebek aşagıda demişti ama bukadar hissetmiyordum
SuEr_Tu1512 gklp_2025 Yarın 36 haftalık olucam ve aynı durumdayım. Yürürken alt karnımı tutarak yürüyorum, kalkarken falan kasıklarım batıyor. Altıma bişey giyerken bacaklarımı kaldıramıyorum regl sancısı gibi sancım oluyor, bakalım doktor ne diycek 🤷♀️
gklp_2025 Zlm_dmrhn bende hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum kontrolüm cuma günü o zamana kadar beklemek istemiyorum sanırım
Zlm_dmrhn gklp_2025 benim yarındı doktorun ameliyatı varmış çarşambaya verdiler.ama bu hiç normal gibi değil ilkinde hiç böyle olmamıştı
gklp_2025 _suay Yaaaa o zaman çok telaşlanmaya gerek yok sürekli acaba doğurcam mı hissinden oluyor heralde 😀
Zlm_dmrhn _suay yaa ama o hareketleri affedersiniz vajinanın yan tarafında normal mi acaba? çünkü hastane çantamı hazırlıyordum yarım kaldı devam etsem kendimi zorlamadan sıkıntı olmaz ozaman.ayaga bile kalkmıyorum ki sanki düşecek gibi.
Elfpltt Bende aynı durumları yaşıyorum. Doktorum normal dedi. Vucüt kendisini doğuma hazırlıyor dedi.