Ynckpgn Kızlar ben 22 haftalığım ve çok aşağıda hissediyorum vajinamıın üstünde yukarda hissetmedim hiç sizde durumlar nasıl
biskuvi Ynckpgn bende 18 haftadayım şu an haftada 1-2 kere hissediyorum göbek deliğimden 4 5 parmak aşağıda gibi
YyyyYasemin Ynckpgn bazen kasıklarımda bazen yukarı göbek deliğimin oralarda hissettim ama genelde hep kasıklarda
bluemom24 Ynckpgn göbek deliği hizamda da oluyor alt karında sağda solda bazen vajinaya yakın ufak ufak his oluyor dönüp duruyorlar🥹☺️
ylnydgd 20+4teyim alt karında hissediyorum göbek deliğinin altında. Ama dün akşamdan beri hiç hissetmedim 😕 ne kadar sıklıkla hissediyorsunuz
Ynckpgn ylnydgd ben sabahları genellikle hissediyorum akşamda bazen hissediyorum ama bu haftalarda normalmiş düzensiz olması
ylnydgd Ynckpgn 3-5 gündür hep düzenli hissederdim. Dünden beri bi süre artınca telaş yaptım ama iş yoğunluğundan mı farketmiyorum acaba diye de düşünüyorum. 24-25 ten sonra bebek yukarı çıkacakmış bu arada aşağıda olması normal
Ynckpgn 3melekannesiyim inşallah normaldir bende biraz endişeliyim perşembe günü detaylı ultrasona gidicem
Ynckpgn ylnydgd içim rahatladı bende iki gün önce hareketini gitseymişim korktum sonra hemen hissetim inşallah düzene girer
Melike_mlke YyyyYasemin normal bende 24 deyim bazen orda hisediyorum normal bebişin alanı daralmadı için daha istedi yerde geziyor
Busranur_mnts Melike_mlke ay ne zaman düzene girecek ya 21 olucam net tekme dşyeceğim hareket olmadı gibi ama arada kıpırdıyor hissediyorum genelde sabah ve akşam
Busranur_mnts Ynckpgn ben 18 gibi sol yan ve alt kasıkta gibi hissediyordum pıt atıyordu arada 19 20 gibi göbeğin sol altında hissetmeye başladım arada hafif hafif kıpırdıyo
Melike_mlke Busranur_mnts tamam canom hafif de kıpırdama olsa bile bebiş o bende 24 e kadar netim 3 gündür kıpırtı hisediyorum ama normalmiş doktora gittim dün