Bebissever 40+4 üm ne 1 cm bile açılma yok sancıda yok Doktor persembe günü kararını ver sabah ona göre gel dedi ya suni sancı deneyecegiz dedi ya sezeryan dedi . Napayım ne olur akıl verin.
hvlshnnn Bebissever Sezaryen başta iyi acı çekmiyorsunuz fakat sonrası bi tık zor toparlanma süreci uzun ama acıya dayanabilirim diyorsanız suni sancıyla normal doğum deneyin
Fuunndaaa Bebissever ben sezeryan ile doğum yapmak zorunda kalmıştım çok zordu suni sancılı deneyin derim sezeryanın daha sonra sürekli etkilerini hissediyorsunuz
gunes866_ Bebissever ilk dogummu. Suni sancıda bana göre normal sancı gıbı eğer kararsızsan bı dene bence
Dinolisoo Doğum sonrası desteğiniz varsa size bakacak biri varsa sezaryen deneyin tek kalıp bebeğinize kendiniz tek bakmak zorunda kalacaksanız suni sancıyla doğum yapın. Zor olsa da toparlanması daha kolay sonrasında.
Havin49_ Bebissever bence sezeryan hiç açılmanda yok hiç gidip suni sancı alma çünkü hiç açılması olmayan kişiler suni alda bile açılması olmuyor o kadar sancıdan sonra bide sezeryan ağrısı çekmeyin benim 1 cm di suni vermeden 8 saat sancı çektim 1 cm den fazla açılmam olmadı suni verdi 8 saat sonra toplam 16 saat sonra doğum yaptım yırtılmam çok oldu kesi de attılar doğum tramvam oldu
Merve_trn Bebissever ilk doğumum da hiç açılmam yoktu 40+2 de suni sancı ile doğum yaptım. Hamilelikte hareket halindeysen suni ile açılman çok rahat oluyor. 6 saatte tam açılma ile doğum yaptım
sara29 Bebissever Anlatmak istemiyorum çünkü benim için kötü geçti. Şimdi tekrar hamileyim 6 yıl sonra şimdiden korkuyorum..
Fuunndaaa Bebissever mesela sezeryan sonrası karın içi yapışıklıklar oldu bende bağrsak hareketlerim bile kabusa döndü , herkeste olacak diye bir durum yok ama bunların hepsi bir risk
Mucizemyoldaaa_ Bebissever 39+2′de suyum geldi gittim suni aldım 6 saat çektim 1 cm açılmam vardı 6 saatin sonunda artık sezeryana alındım çok şükür 4 günde de topladım kendimi korkmayın sezeryandan bu kadar normal doğum süreci de çok zor hele de o çatı muayeneleri…
hanimiss Bebissever doğum süreci herkes için farklılık gösterir bence suni sancı kimi için zorlayıcı olmaz kimi için ise travma olur sonra sezeryana döner yaşadığın acıyla kalırsın. Bunu senin nezdinde söylemiyorum tabiki belki de çok kolay olacak. Yaşamadan bilemezsin canım
gunes866_ Bebissever eğer normal doğumu dusunuyorsan yada ıkı doğum şeklinede esıtse yaklasımın bi suni sancıyı dene derim.