gizel 10+3 günlük hamileyim. 5. Haftadan beri hiç geçmeyen bulantı ve kusmam var. Prilam, metapsişik hiç fayda etmedi. Doktor son çare Onyzd verdi. 4 mg onyzd i dörde böl iç dedi. Çaresizlikten içiyorum fakat içim hiç rahat değil. Benim gibi içen var mı?
babyiscomings gizel canım bende bi süre kullandım ikiye böldürüyordu dilinin altında bellet sabah akşam aç karna diyordu içim rahat etmiyordu çok az kullanıp bıraktım ama seninki 4 e böl demiş çok kötüysen o şekilde bi süre kullan
elrahe08 gizel hiç bölmeden 10 gündür kullanıyorı. İlk gebelikte de zofer vardı onu kullanıyordum bence hiç bir sorunu yok ağır ilaçlar ama bizde çok ağır ilerliyoruz z😢
Dinolisoo Ben 8 mg olanı içiyorum düşün yani. Bir kaç gündür bulantım azaldığı için içmiyorum 13 haftadayım. Sorun yok yani içe bilirsin.
gizel Biraz olsun içim rahatladı kızlar. Çok vicdan azabı çekiyordum. Ama sizlere de vermiş doktorlarınız. Benim doktorum sürekli kusup stres yapman bebek için daha zararlı o yüzden kullan dedi. İnş 12 haftadan sonra biraz olsun azalır bu bulantılar🙏