XgunesX0 Kızlarım pcosluyum gebelik için doğal tedavi verdi doktorumuz fakat daha önce gidip doğal tedavi alan oldu mu acil sormam gereken birşeyler var
Cekonomiiisstt XgunesX0 ben de pcosum ve Ahmet beye gittim tedaviye etkisi oldu mu belki evet ama stres yapmayın asıl işe yarayan aslında soğan vs değil hayıt otu çünkü çoğu ilaçlarda da bulunuyor. Aklınızdakiler tam olarak nedir ? Umarım sonuç alırsınız 🙏🌸
XgunesX0 Cimcime30 canım şimdi kürler falan veriyor ya sogan havuç vs. Soğan ne zaman kullanılıyor ben bugüne kadar sanırım yanlış içtim ben hiç ara vermeden devam ettim çay gibi içmeye ama okuduğum bir kaç kişi sadece regl zamanı demiş
XgunesX0 Ay ben hiç bunlara bakmadan 1 buçuk aydır kullanıyorum Allah senden razı olsun ne muradın varsa versin Allah’ım sana hayırlı evlat nasip etsin canimmm
XgunesX0 Cimcime30 hepsini mi öyle yapayım ay kafam çok karıştı ben şimdi napacagim tedaviye başladıktan 3-4 gün sonra regl oldum 1 ay öncesi hala kaynatıp içiyorum hepsini bırakayım o zaman regl olunca mi içeyim
XgunesX0 Hayır ben tahlillerin hazırdı gittiğimde geçen ayın 3unde gittim ve o günden beri çayları her gün tükettim
XgunesX0 Cimcime30 hayır gel demedi şimdi içmeyim o zaman bırakayım bu çayları çünkü şüphelerim var adetim gecikti
XgunesX0 Havin49_ benim çok yakın arkadaşlarım hamile kaldı Ahmet bey sayesinde ama onlar hatırlamıyor çok uzun zaman olmus
efgoksen XgunesX0 adetin geciktiyse kan testi ver mutlaka canım ona göre devam et yoluna, bende çok şükür ahmet hocanın tedavisiyle hamileyim test pozitif cıktıgı gibi bıraktırdı bana herseyi 😊