bsrdmlpnr https://instagram.com/reyhanin_orgu_oyuncaklari?utm_source=ig_profile_share&igshid=kqcqc46a3dt1 Kızlar amigurimi yaptırmak isterseniz gerçekten çok güzel ve indirimli yapıyo bi çok yere göre daha ucuz ben memnun kaldım bakmak isterseniz 🥰
mimaranne bsrdmlpnr üzgünüm ama aşırı pahalı bir sayfa aynı ürünün aynı boyutunun tavşanını sordum 90 lira dedi oysa ben 50 tlye yaptırdım kargo hariç
bsrdmlpnr mimaranne aaa çok şaşırdım ipinden kaynaklı olabilir mi ki canım 😳 çünkü ben memnun kaldım.
mimaranne Us41 https://instagram.com/yanki_egenin_dunyasi?utm_source=ig_profile_share&igshid=1hth6jn9uik62 buraya yaptırdım bakın isterseniz 😊
BeKbra Hayalimibekliyorum benim şehrime gelmiş. Yarın veya Cuma bana ulaşır. Ama gariptir site benim mail adresimle ve şifremi kabul etmiyor. 😒 Sizde müşteri hizmetlerinden takip nosu sorup alabilirsiniz.
Rrraaaiiinnn BeKbra aynen site benimde girişimde sürekli hata veriyor aradım müşteri hzimetlerini güncelleme var dünden beri dedi ne zaman tamamlanır bilinmiyor dedi saçma cevap bence kargoya bugün urununuz verilebilir dedi inş. Dedim :/
Hayalimibekliyorum BeKbra benimde ayni sey oluyordu musteri hizmetlerini aradim guncelleme varmis sayfada erişim saglayamiyoz ddi
Cinars16 MrvUmt tskler cnm yarindan itibaren 200 tl ye 50 tl hediye ceki varmis birde indirimi kullanabilirmiyim magazada acaba diye dusunuyorum belki ikisi bir arada olmayabilir
Buss1906 SeherAyhan bu ürün evet o gün ekstra bi indirim daha vardı o yüzden 20 ye düşmüştü .. bende mağazadan 25 almıştım nette dolaşırken ucuz görünce paylaşmak istedim 20 lira olduğu gün kargoda bedavaydı
Zeynep7492 Migroslarda lactamil emziren anneler için çay rezene çayı gece çayı gıbı çaylar yarı gıyatına düşmüş birde depend marka ped kalın olanlarda
Lylyilmaz Arkadaşlar foruma giriyorum bakıyorum 44 mesaj bakiyorum 25 bakiyorum 56 aaa bi sürü indirim kacirmisim galiba diyip heyecanla giriyorum hep sohbet hep bi sorude hep bi muhabbet lutfen diger tarafa yazsanız olmaz mi artik :(
Zuhresule Lylyilmaz anlamıyorlar anlamayacaklar 🤷🏻♀️🤦♀️ Gördüğüm indirimleri yazmıyorum valla artık nasıl olsa arada kaynayıp gidecek diye 😕