drsdndl İnstagramda beybindirim sayfasında gördüm. Soobede gece fırsatı var uzun kollu tulum sepette indirimle 13 küstüre denk geliyor https://www.soobe.com.tr/urun/detay/kiz-bebek-tulum-pembe-1224-ay/62910?gclid=EAIaIQobChMInJWRjLGy4QIVSuaaCh1OMwg6EAQYASABEgImvfD_BwE
zeynephazalnisa Evrem33 bende 10 lu ketrin hastane cikisi almistim gormeden ama gelince bayildim 2 tane sıparıs veerseydim dedim
Evrem33 zeynephazalnisa bu iş biraz araştırıp biraz da şans oluyor risk ama bence de değer fiyat kalite olarak karsilastirirsak👍☺
Zehramom zeynephazalnisa bnde birine verdim görmediğim için dedim nasıldır gelsin ona göre kalmamıştı dedigin gibi çok güzel
Hayalimibekliyorum Kislar englishome battaniye siparisi gelen varmi bana hoc msj gelmedi kargo takip no sunu da kaydetmeyi unttum
Rrraaaiiinnn Hayalimibekliyorum valla bende beklemedeyim siteye bile giremiyorum hazırlanıyor dışında dün hiç bi hareket göremedim:(
Ayseakcay Hayalimibekliyorum Battaniyem geldi çok güzel çok beğendim fiyatına göre resmen bedava yani
Fatmakrt Hayalimibekliyorum canım müşteri hizmetlerini aradım ben aras kargo takip numarası verdi ordan baktım daha yoldaymış
Synonyms lcw home nevresim takımı ve battaniyelerini de beğendim. henüz görmesemde istanbulda mağazadan aldırdım. geçen günde lcw mağazada bebek yatak alezi denk geldi 11 tl ye aldım. alt açma örtüsü vardı onuda 10 tl ye aldım. aklınızda olsun hanımlar.
denizcik Synonyms aaa harikaymış alezin boyutları nasıl rica etsem bakabilir msiiniz? Bir de mağazadan almıştınız değil mi?
Synonyms denizcik şu anda evde değilim akşam atabilirim. şu anda aklımda değil. normal bi lcw mağazasından aldım. home olandan değil.