Rafiye07 Fatmakrt 10 gün önce gittigidiyor joker indiriminden 40 ml’i 42 tl ye almıştım.Acelen yoksa beklemeni öneririm.
Fatmakrt Fatmakrt canım hepsi burada da jet expres kullanıcısı kargo bedava 52 tlye geliyor jokerde 9 tl kargo çıkıyo daha mantıklı oldu sanki
Deletedmom197 [bilinmeyen] babymalldan iki numarayı 124lü paketi 48 liraya almıştım bana çok uygun gelmişti bakım isterseniz
Tugbamom Kızlar e bebekten bebek arabası alıcam takip ettiğim araba 799₺ilken 899₺ olmuş indirime girer mi yakında arabalar bilginiz var mı
Bitanesiii Fatmakrt normal fiyati 60 tl ben de ebebekten 60 tl ye aldm e bebege gore uygun migrosta vardi 65 tl falndi
Bumptious ysmnilhan1 evet ben de çok beeğendim çok kaliteli kumaşı falan ve içi çok geniş düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim
Bumptious Kızlar bugün jokerde sunny satürn bebek arabası 750 tl idi.. Geçen ay baktığımızda 900 e yakındı bugün aldım 3 taksit yaptılar 2 yıl garantili şiödilik çok beğendim daha doğuma bir ay var kullandığımda yine yorum yaparım ama indirim bekleyen barsa bi baksın derim
Us41 Bumptious online da yok sanırım bende onu almak istiyorum hangi rengini aldın canlısını görmedim hic
ysmnilhan1 Saime81 fotoğraf yüklenmiyor bir sıkıntı var Instagram dan bakabilirsiniz https://www.instagram.com/p/BvgTAU9g5sm/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=13vd0o7e6wanr