Esenhafsaduru Ayseee94 normal al cokta kicük durmasn karnın dogmdan sonra inecek pijama salacak kendni cnkü
Esenhafsaduru Eminer evet kullanıyorz ben suavinex aldm.banyodan önce azck zeytnyagı sürüp tarayablrsn konak olmasn diye
Eminer https://www.e-bebek.com/baby-mom-seyahat-sirt-cantasi-p-genbmmucnt014002/ 130 dan 90 na düşmüş ama nasi kalitesi bilmiyorum
_seydaa Eminer ben almıştım 130 tl den bence mükemmel bi çanta içine bisürü şey sığıyor çok kullanışlı ve bebek arabasına takmak için ayrıca aparatı var ben çok beğendim
Hayalimibekliyorum fundaaltugg kuvetin boyu yuksek geldi bana bide 25 haftaligim simdiden almali miyim acaba bylr seyler🙈
Rrraaaiiinnn Hayalimibekliyorum merhaba ben18 haftalik hamileyim bim e geldi 1 ay falan oldu sanırım valla aldım yani köşeye koydum allah nasip etsin kullanmami diyerek :)
Elif01 Merhaba arkadaşlar burda emzık zıncırı paylaşan memnun kaldım diyen bir arkadaş vardı isimli zincir bende o gün sıparıs verdım ama hâla gelmedı neden acaba 😔
Seher_ Elif01 ben aldım canım emzik Zinciri isimli 10 TL ye demiştim onu mu diyosun benim 2.gun geldi senin kaç gün oldu
DrElf _seydaa Bebek arabasına takmak içim ayrıca aparat alabileceğimiz bi yer var mi bilgisi olan var mı arkadaslar? Ben AliExpress den almıştım çanta içinde aparat çikmafı
denizkoklu DrElf joker baby de ayrıca pusete çanta takma aparatı satıyolardı 1-2 ay önce gördüm fiyatı da uygundu
Zeynep7492 denizkoklu DrElf alıexpresten nasıl bır puset çantası aldınız bende almak ıstyrm ama güvenemedım kalıtesız gelır dıye