NurdanTY BurcuY ben bugün arayıp sordum müşteri hizmetlerini sadece internet e özel dedi. fakat tv de de reklamını gördüm belki mağazada da vardır indirim
NurdanTY https://www.lcwaikiki.com/tr-TR/TR/urun/outlet/LCW-HOME/bebek-ve-cocuk/Nevresim-Takimi/3381723/593249
NurdanTY BurcuY sayfanın yukarısında siparişiniz nereye gelsin kısmını değiştirebiliyorsun stokları oradan bakabilirsin
BurcuY NurdanTY aldım kuzum iki paket çok teşekkür ederim 😍 üye olmadığım için göstermiomuş stoğu üye oldum şimdi aldım ama 5 tl kargo parası aldı sende ödedin mi kargo ücreti
PitirciginAnnesi22 NurdanTY Bende Bursa da buldum ama maalesef bi tanıdığım yok Çanakkale de kalmamış
25agustos Jarpier outlet ten alışveriş yapan var mı. Kapıda ödeme seçeneği yok havale ve kredi kartı var. Siteden kredi kartı ile alsak siteye güvenebilir miyiz. Daha öncr giç havale ile alışveriş yapmadım yapan var mı güvenebilir miyim
Ss94 25agustos bende iki hafta önce yaptim instagramdan yine aynı şekilde havale ile yaptım çok beğendim ürünüde ilgilerinide iki güne kargo elimdeydi
Ayazayaz 25agustos ben ordan alışveriş yaptım bence gözün kapalı güvenebilirsin bayan çok yardımcı oluyor 🤷🏼♀️ Havale önce yapılıyor sonra ürün çıkışı veriliyor
25agustos Ss94 ya bu şekilde olunca insan güvenemiyor. İnstagramda daha önce böyle alışverişte sorun yaşadım.