dml33 Eminer kac tanr geldi diyr sordm 1 tane geldi dedi bazi yerlere 2 gelmis dedi adam baska subeden ayirrti adam sagolsn gidip aldik bizim.burda kıyafetlere falan pek.bakan yoktu aslinda
Eminer dml33 ben qnkara sincandayim alan oldu kuvetten hala bitane vardi 2 kisi aldi onu gordum beşiği aldilar kiyafet kalmadi zaten biberonla. tek pike ve ve battaniye kaldi yerleri guzel degildi
Ozlemyy Prenseskizim ben denemedim filesini ama zaten file çok ince,olsa bile üstüne havlu koymayı düşünüyorum
sdnroztv Kızlar ilk hamileliğim henüz alışverişe başlamadım BİM’e gelen lisanslı battaniye nasıldı alan oldu mu fiyatı iyi mi
Eminer sdnroztv zibinlari güzel biberon alt takim ve yelekler cok guzeldi birde 5li hastane çıkışı vardi cok iyi sayilmaz ama sirf ilk dogdugunda giydirdiklerinde kan falan degiyor dediler ozamn veririm die onu aldim
Rrraaaiiinnn sdnroztv ben aldım looney tunes olandan bebek poposu gbi yumusacikti ben beğendim bulursanız alın isterseniz fiyatı guzelde geldi bana :)
Eminer Ays7140 idare eder ama nette falan 20 den asagi yoktu ve bu takimlarda ilk dogunca kan falan degiyor dedikleri icin bundan aldim bnde bi tane digerlerine kiyamam cikmazsa bunu atsamda üzülmem
Rrraaaiiinnn Ays7140 aynı zibin setini hepsi buradadan 20 tl ye almıştım şimdi 21 olmuş bim de 17 tl idi aldim ama netten de alabilirsiniz pek fark yok üzülmeyin kaçırdım diye
Elifee Ays7140 ben üç takım aldım Harika yerleri zaten %100 pamuk hepsi özellikle ağız mendilleri çok iyi tamamen organık
Gulayse0233 Bebek battaniyeleri de çift yönlü kullanisli gayet güzel kızlar. Puf yeleklerın renkleri de tatlı içi polar . Hindistan cevizi yağı da var 15 lira 150g lık. Her zaman bu fiyata bulunmaz ☝
DrElf Gulayse0233 zannetmiyorum canım yarıda kalıyor filesi, bim de görevli arkadaş da kaç tanesini denedi küçük hepsi dedi