Ay3850 bbusra00 sende mi şehir hastanesinde doğum yaptın Korku var benimde içimde iyi ebeler denk gelmez diye
Hamidee18 Hanği doktora muayane oluyorsunuz bende yeni öğrendim doktor bilgim yok önereceğiniz doktor var mı
bbusra00 Hamidee18 randevu bulmak çok zor olduğu için kimi bulursam onu alıyorum doğrusu farklı doktorlara gittim hep iyilerdi hepside
Zeynep7210 bbusra00 orda giydiriyorslr ama sonra kanama vs bakmak için boydan giymek dahas mantikli ben 2 takım aldım biri boydan biri normal pijama takimi
Ay3850 Zeynep7210 doğumu çatalda mı yapılıyor yoksa yatakta mı bazıları kendi yatağında oluyor flann dedi
nisaninannesiiii Ay3850 oradaki tek sorun bu maalesef yatak ikiye ayrılıyor doğum anında çatal oluyor sonrasında düzeltip yatıyorsun ama ben normal doğum yaptım ve dikişlerim de çoktu asla yatıp kalkamadım o yataktan dolayı 🤦🏼♀️
Zeynep7210 Ay3850 normal yatak doğum anında çatala donustuyorlar doğum bitince tekrar yatak konumuna geliyor
nisaninannesiiii Ay3850 3 sene önce bu şekildeydi şimdi nasıl bilmiyorum o zaman öyleydi tek odada doğurup orada yatıyorsun
Zeynep7210 Ay3850 yaa gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin sizin nasıl oldu memnun kaldınız mı ebe vs
Ay3850 Zeynep7210 amin teşekkür ederim ❤️ Ben pek memnun kalmadım şans işi birazda denk gelen ebe flan