Kızlar sizinde görüşünüzü almak istedim,cibinlik,uyku seti, yatağı toplam 1500 lira çevremdeki herkes çok pahalı olduğunu söyledi ama 4 yaşına kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz denildi ve ilerleyen zamanlarda koltuk haline gelebiliyormuş sizce pahalı mı?
    AlyaSu bence pahalı ben internetten demonte olarak 650 tl ye aldım dediklerinin hepsini canım
      AlyaSu Bence de normal aldığım Mobilya'nın fiyatı kadar kalitesi çok önemli yani boyalı olmaması kokusu olmaması çıkıntıların yumuşak olması hangisini Sayın size Çünkü bebeğini yatıracaksın bunun içine Ben büyüyen beşik aldım takımıyla bir de anne yanı beşiği aldım dediğim gibi Tamam para zor kazanılıyor ama bebek için de en sağlıklı olanı almak lazım Yeni siz bilirsiniz bu benim fikrim
        AlyaSu ben takım şeklinde aldım şifonyer dolap beşik beşik büyüyebiliyor uyku seti cibinlik yatak hepsi2000
          GamzeCan ben internetten almak istemedim canım kurulumu falan sıkıntı olur diye
          AlyaSu cok pahalıymış istersen instagram sayfasının ismini söyleyeyim sende bir bak
            AlyaSu canım ben aldım bebekonfor beşik diye instagramdan 670ahsap rengi 800 beyaz olanı canım
              Çok sağolun kızlar bir bakayım 😊😊
              AlyaSu İnternetten beşiği 550 liraya aldık cibindirik yatak ve uyku seti 300 lirayı falan tuttu toplam 850 TL 8ldu cnm Beşiğimiz büyüyen beşik 7 yaşına kadar yatabilecek tabi seninkinin kalitesi daha iyiyse bilemem
                AlyaSu sonrasında koltuk veya yatağa komidine donusenler pahali oluyor cnm . Ölçüleri de, kalitesi de önemli tabi minik olanlar kısa süre kullanılıyor daha uygun oluyor. Etrafı değil bütçenizi ve ne istediğini düşün. Büyüyen beşik aldık biz mesela 80é 130 sonra büyüyüp genç odası oluyo 17 yaş à kadar kullanılıyor. 80e 180 yatak+2 komidin+ çalışma masası na dönüşüyo . Boyle düşününce mantıklı geliyor. Ama sadece beşik ve yatak en az 2.000 lira cibinlik uyku Seti hariç. Bana da diğer mobilyalara para vermekten daha mantikli geliyor onlar öyle beşik gibi kalıyor kaldırması yer tutmasi da ayrı dert.

gayecee fotoğraf atamıyorum canım deneyeceğim görüntüsü kalitesi falan güzel
                  Badesmom gayet uygun olmuş canım odada gömme dolap olduğu için dolap almamaya karar verdik
                  Gulayse0233 canım odada gömme dolap olduğu için takım almayalım dedi eşim anne yanı beşiklerde 700 lira