_nejla_ Cimcime30 bekle bence bak benimkide boyle ovulasyon suan ve daha silik cikiyo gebelikte belki kisiden kisiye gore degisiyordur o yuzden bekle bir iki gun daha🥰🥰
myangelson Cimcime30 daha iyi ama onlarda da yalancı pozitif çıkabiliyor özellikle artimed markasında
_nejla_ Cimcime30 aynen bende oyle hatirliyorum zaten regl gunu filan cok koyu cikiyo heralde tam bilmiyorum gerci o beta degeriylede alakali olabilir sonucta herkesin degeri farkli
[silindi] Cimcime30 Kuzum sanki ovulasyon koyulaşinca gebelik ihtimali yüksekmiş diye bişey okudum tam hatırlamıyorum ama Ben hissediyorum ya bu defa senin gebelik haberini Alicazz 💖🦋
myangelson Cimcime30 koyu dedikleri pik gibi çıkıyor diyorlar. Böyle silik çıkması normal çünkü lh hormonu vücudumuzda bulunan bir hormon canım
Cimcime30 myangelson kuzu çıksaydı ıkı ekımde yaptım üç ekımde yaptım siliktı baya bu koyu geldı bana tam pık te gosterıyor bence gebelıgı
myangelson Cimcime30 lh ile bakma bence yanıltır. 2-3 güne adet olmazsan direk kan ver en doğrusunu öyle öğrenirsin