Kelebegimmm Merhaba.ben progestanı sabah akşam kullanıyorum yüksek dozda.şimdi daha az doza geçiyorum ve günde bir kere kullanılmalı.sabahmı kullansam akşammı bilemiyorum.mesela gün içinde daha aktiv olduğum için sankş sabah kullansam daha iyi.ama daha iyi kalması için akşam uygun🤷🏻♀️Kullananlar bilir herhalde doktorlar ne zamanı uygun bilirler
Miniminicikkk Kelebegimmm bende sersemlik yapıyor siZde de aynı etkisi varsa gece kullanın bence ama çalışmıyor evde iseniz sabah kahvaltıdan sonra alın 🙏☺️
Mayasey Kelebegimmm ben ilk başladığımda doktor 200 mg önerdi. Sabah akşam farketmiyordu ben akşam yemeğinden sonra alıyordum. Ben de hiçbir yan etkisi olmadı. Zaten ondan kısa bir süre sonra dozu arttırdık. Günde 2 ye çıkardık
Selvis Kelebegimmm ben vajinal olarak gece yatarken almıştım. Daha etkili olması ve yan etki etmemesi için doktorum vajinal önermişti
Miniminicikkk Mayasey 200 mg günde 3 defa kullanıyorum ve iğnesini oluyorum çok ağır geliyor sersemlik yapıyor bende sürekli uyku modunda oluyorum siZde de aynı etkisi oluyor mu?
Mayasey Miniminicikkk ben yan etkisini görmedim. Günde 3 defa baya çok alıyosun. İğne hergünse o da çok ağır gelebilir. Bu iğne bebeğin hareketini azaltıyomuş.
AYsegulusal Bana fitil olarak kullandıtıyorlar gayet memnunum yan etki yapmadı hiç sabah birr akşam iki şeklinde
Kelebegimmm AZehraa bende öyle kullanıyordum şimdi günde 1 kere geçiyorum şaşırdımne zaman iyi olur diye🤷🏻♀️
Ruyapakkan Merhaba progestan ilacını ne zaman kullanmanya başlıyorsunuz? Herkesin kullanmasıngereken bir ilaç mıdır?:)
melegiminannesi Kuzum uyku yapıyor halsizlik yapıyor bazen mide bulantısı yapıyor bence akşam yatmadan önce alsan daha iyi ben öylr yapıyorum
Nilnill Normalde doktorlar çoğunlukla bildiğim kadarıyla yan etkilerinden dolayı günde bi defa kullanım için gece alınmasını öneriyor bende kullanıyorum günde bi tane gece almamı söyledi doktor yan etkilerini daha az yaşarsın demişti