feyzavemercimek Hanımlar kullanıcı yorumu olur, aldığınız fiyat performans ürünleri olur burda toplanalım mı 💕 Aynı şekilde sizlerden oto koltuğu ya da travel sistem bebek arabası önerisi de rica edeceğim 🌺 bütçeleri sarsmayacak indirim kovalayan anneler burda mı
Zelis_ozdrgn feyzavemercimek park yatak olarak hoffie sleep side park yatağını tercih ettim trendyoldan hem uygun hem çok güzel geldi ben çok beğendim bebek arabası daha almadım bende burdan bakayım önerilere🫠
myangelson feyzavemercimek park yatak Elele bonte çok memnunum 7 ay 10 gündür kullanıyoruz. Bebek arabası joell aldım travel sistem, çok aşırı para vermeyi gerekli bulmuyorum. Ondan da çok memnunuz. Zaten belli bir süre sonra baston tarz kullaniliyor onlardan alırım büyüyünce. Oto koltuk Elele ritornofix alacağım bu ay
babymom2026 feyzavemercimek park yatak olarak el ele madre alacağım araba olarakta 4 baby markası travel sistem araba alacağım
H_selooo feyzavemercimek e bebekten baby plus aldım kıyafet konusunda kötü olabilir ama bebek eşyaları için gayet iyi ve uygun bir site olduğunu düşünüyorum indirimden aldım aynı gün bir çok şeyi 🥰
feyzavemercimek myangelson Eleleyi bende çok beğendim ama influencer dışında gerçek kullanıcı yorumlarını merak ediyordum açıkçası, galiba Elele alacağım
feyzavemercimek Peki elele bonteyi kapılardan geçirirken sıkıntı oluyor mu bir de kapılarınız kaç cm, kullanıcılar genellikle bundan şikayetçi ama size de sormak istedim myangelson
myangelson feyzavemercimek kapıdan geçirmedik hiç kapıların ölçüsünü bilmiyorum odadan odaya mi taşımayı dusunuyorsunuz? Bonte normal besiklere göre büyük 70×120 boyutunda madre mesela 60×110 diye biliyorum bonteye göre daha küçük. Yani göz kararı bakınca ya geçmez ya da sıfıra sıfır geçer gibi duruyor
feyzavemercimek myangelson ne bileyim belki oda değiştirme ihtiyacı duymuşsundur diye düşünmüştüm yenidoğan zamanı falan sormak istedim 🌸
myangelson feyzavemercimek bontede ana kucağı var küçük beşik gibi yani aslında onu kullandım ama oğlum sevmedi. Koltukta yatırdım sürekli kustuğu için yanımızda duruyordu. Arabasının pusetini de çok kullandık onda da uyuyordu iyi geliyordu gaz sancılarına. Daha sonra memleketteki küçük beşiği var şu sallananlardan polly marka onu aldık geldik salonda yanimizda duruyor , gündüzleri onda uyuyor hatta şuan da onda yatıyor😄
feyzavemercimek myangelson madre ile bonte arasındaki tek fark ana kucağı mı peki, eğer öyleyse madreyi alacağım
myangelson feyzavemercimek ana kucağı, dönencesi otomatik bontede, madreninki kurmalı. Bir de yatak büyüklüğü diye biliyorum
feyzavemercimek Hanımlar joie illusion kullanan var mı? Bir de joie pact pro bebek arabası kullanan var mı? Bugün e bebek gezimde bunları gözüme kestirdim de bilen varsa destek ricaaa 💕🌸