dil_n Merhaba bende göğüs hassasiyeti ve ara ara rahim ağrısı dışında belirti yok sizde öyle misiniz merak ettim?
beyzzsenturkkk dil_n 4. haftadan beri sık tuvalete cıkıyorum kusuyorum uyuyorum ve aşırı tiksiniyorum herşeyden 7. haftadayım
Septembersss Ben 6+3 hafif mide bulantıları ben burdayım demeye başladı, ve söylediğiniz belirtiler var bende de
dil_n Septembersss o zaman yavaş yavaş bize de gelecek 🙃 ben henüz kalp atışını da duymadım ya 10 gün sonra gel dediler siz duydunuz mu
dil_n Mide bulantısı başlamadı bende (inşallah hiç olmaz da ) :) Belirti olmayınca gebe olduğumu unutuyorum 😀
esmuerkrkmz Arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kalp atışı için ama henüz kese de görünmedi. Doktor da bir hafta daha bekleyelim dedi. Sizce sıkıntılı bir durum olur mu ? Toksoplazma da pozitif çıkmış 😢
ozbekkk esmuerkrkmz canım Allah’tan ümit kesilmez ben de altı haftalık hamileyim normalde ama ultrason cihazında beş haftalık gözüktü bende de kese gözüktü ama bebek daha gözükmedi on gün sonra gel o zaman bakacağız dedi kalp atışlarını da duyabiliriz hem o zamana dedi
ozbekkk esmuerkrkmz ama mesela benim kese karından gözükme de vajinadan bakınca gözüktü senin karından mı baktı Vajinalden mi
dil_n esmuerkrkmz bazen erken olabiliyor Geç döllenme olmuş olabiliyor Bazen ultrasonda değil de vajinal muayenede daha net görünüyor benimde vajinal muayende daha net göründü. stres yapmayın sağlıkla bekleyin insAllah ikimizde hayırlı haberler alırız
bltt esmuerkrkmz bende son adetime göre 6 haftalıkken gittim doktorum tarihi güncelledi 5 hafta olarak geç döllenme olmuş belki öyle birşeydir stres yapma içini ferah tut 💕🙏🏻
ozbekkk esmuerkrkmz o yüzden hiç kafanı karıştırma canım benim karından görmedi hem küçük hemde kilodan dolayı korkma
bltt Belirti sadece göğüslerim fazla ağrıyor ve sızlıyor 🥺 birde ara ara kasıklarımda batmalar oluyor o kadar ☺️
melekwww esmuerkrkmz üzülme canım dua et et bende aynısı oldu kese yok dedi sonra kese olustu sonra bebek yok 1 hafta daha bekle sonra kürtaj dedi 1 hafta sonra bebek olustu regl tarihim ile kese uyusmadı 12 agustosken 18 agustos olarak değişti bazen olabiliyor
esmuerkrkmz melekwww bu doktorlar hemen kürtaj diyorlar vallahi canım sıkıldı durduk yere. İnşallah bir sorun çıkmaz bende de🌸
babyshark__ Kasık rahim ağrısı koku hassasiyeti goguslerde hassasiyet arada bulantı kızımda hiç bulantım yoktu inşallah bu sefer olmaz 🥹💗 6 haftalığiz bugün gittim ilk kese çok net gözükmedi sıkış gel dedi öyle gözüktü 2hafta sonra gel kalp atışı için dedi
dil_n babyshark__ aa size bir şey diyecem Rahmi arkada olan yani ters rahim olanda sıkışık gelin diyorlar rahim arkada ya daha net görünsün diye