Hatice4811 Ftmn123- şuan da yok bi kaç gün önce bel ağrısı karın ağrısı sivilce falan olmuştu şimdi yok çok merak ediyorum uzun zamandır bekliyorum inşallah olur
Hatice4811 Kiymetnur cuma teste çağırdı dünden önceki gün baya sivilcelendim karın bel ağrısı oldu dedim herhalde olmadı adet olacağım hatta baya morelim bozuldu ama şimdi sıfır belirti devam ediyorum sende durum nasıl
Kiymetnur Hatice4811 bende sivilcelendim göğüs hassasiyeti var ilk üç gün kasık ağrısı ve şu son 2 gündür hafif bir bel ağrısı var adet belirtisi gibi bakalım inşallah tutunmuştur.
Hatice4811 Kiymetnur zaman da geçmiyor sanki önden test yapmayı düşünüyor musun teste Nezaman gideceksin
Kiymetnur Hatice4811 evet aslında çok düşünüyorum erken test yapmayı sonrasında üzülmek istemiyorum perşembe günü yapıcam normalde cumartesi yapmam lazım ama eşim uzman çavuş cuma izni bitiyor ıraka gidicek o burdayken öğreneyim diyorum nasipse
Hatice4811 Kiymetnur ay inşallah pozitif olur Progestan fitil başladın mı acaba bende bugün fitil kullanınca baya yanma oldu ve bel ağrım var
Kiymetnur Hatice4811 ben aşılamanın ilk gününden itibaren progestan fitil gece kullanıyorum sabah akiamda duphaston kullanıyorum sen kullanıyomusun
Dygkyz Kiymetnur Ama duphaston adet söktürücü onu neden verdi ki sana bir yanlışlık var galiba doktoruna sor istersen.Çünkü ben bu ay adet olamadım döngümde hep kahverengi leke geldi 5 gün sonra kesildi.Adet olmam için bu ilacı yazdı bugün bana