Deletedmom_878 başınız sağ olsun oncelikle… hamileyken cvs ve fetal dna yapılmıştı hepsi temizdi evlenirken sma bakılmıstı o da temizdi onu sordular sadece ekstra. Konjenital anomalilerin tekrarı cok dusuk oluyor dediler her sey temiz çıktığı icin. Patolojiye göndermeye gerek duymadılar o yüzden. Geçen hafta normalde doktora gidecektim ama doktorum izinli oldugu icin bu cumartesi gidicem. Normalde 2 adet dongusu bitti, 4. Adet dongumu yasayacagim. Yine de denemeden once doktora gitmek istedim. Her ne kadar tekrarlanmaz demis olsalar da korkuyorum işte. Psikologumda dun seansim vardi ve bana şunu dedi. Araba kullanan her insanın kaza yapma ihtimali vardır. Belki 1 ayda 4 kere kaza yapabilirsin ama her seferinde arabayı kullanmaya devam edersin. A noktasından b noktasına gitmen gerek, ama korkuyla yaklaşıp arabaya gidemezsen b noktasına ulasamazsin. Burda sorulması gereken soru b noktasına gerçekten gitmek istiyor musun? Yani anne olmayı gerçekten istiyor musun? Diye sordu. Evet dedim. O zaman bunun cevabını kendi kendine vermiş oldun dedi. Haklıydı. Korkularımızın bizi ele geçirmesine izin vermemeliyiz. Pozitif enerjilerle manifest yapmalıyız. Her sey iyi olacak 🙏