Leontiine baharbahce27 ben 27. Haftama girdim odasını teslim almadım daha ama bu hafta alsam mı diye düşünüyorum mağazada bekletiyoruz. 30. Haftada da eşyaları yıkar yerleştiririm diye düşündüm
Havin49_ baharbahce27 ben yapmadım oğlum benim odamda beşiği benle yatıyor ikiz hamileiym mecburi dolap alıcam bide şifonyer bi odam var oraya kurucam işte oğlumun oyuncaklarını koyucam ama diğer iki bebeğin beşiğini de odama götürecem
myangelson baharbahce27 oğlum 7 aylık oda yapmadım 😄 yanımızda yatıyor park yatağı ile. Kıyafetlerini de kendi dolabımızda yer açtım oraya koyuyorum. Çünkü 2. Odada fazlalık eşyalar var yer yok oda yapmaya 🥲
babyiscomings baharbahce27 22. Haftamdayım odası bu hafta gelecek canım yavaş yavaşta alışverişini tamamlarım 30-32 den sonra ütüler dizerim diye düşünüyorum❤️
Sudence_ Leontiine bence alın çok geçmeden ben 34. Haftada yerleştirdim. Dolapları sil kıyafetleri yıka ütüle zorlandım biraz sizin haftalarda iyiydim dinçtim 31 32den sonra ağırlaşıyorsunuz
baharbahce27 Leontiine 30. Haftada her şeyi yıkayıp yerleştirmek mantıklı, bebekler sürpriz gibidir ne zaman gelecekleri belli olmaz. Bebek odası mı alacaksınız?
baharbahce27 Havin49_ ya açıkçası bende bebek odası değilde bir dolap ve beşik alacağım, bizim şifonyerde yer yok çünkü ama bazıları erkenden almayın uğursuzluk getirir felan diyorlar emin olamadım
baharbahce27 Sudence_ ya değil mi bende öyle düşünüyorum, 30 dan sonra bunlarla uğraşmak yorar insanı. Erkenden almayın uğursuzluk getirir dediler yoksa bende bugün dolabını alayım diye düşünmüştüm
Leontiine baharbahce27 evet 1 ay önce satın almıştık odasını mağazanın deposuna bu hafta getirmişler benden haber bekliyorlar kurulum için
Havin49_ baharbahce27 alakası yok hurafe alın ama kurmayın tozlanıyor fln ben oğlumun 36 haftalık beşiğini kurdum oğlum 1 ay sonra doğdu maddi olarak ztn hepsi bisrada almak imkansız mecbur parça parça alımacak
Leontiine baharbahce27 son dakikada her şeyini alacak kadar zengin olsaydık dediklerini yapardık 😅 Benim şahsen öyle bir imkanım yok 5. Aydan beri ufak ufak alabildik yine buna şükür
baharbahce27 Havin49_ bende batıl inanç olduğunu düşünüyorum, dediğiniz gibi toz olmaması için 35’ten sonra kurulur inşallah
baharbahce27 Leontiine ahhh kesinlikle öyle 😂 ben öğrendiğimden günden beri hep parça parça aldım şuan odası dışında kıyafetler tamam sayılır