mom_51 İlk kızımın adı Fatma Asel (kaynana terörü) İkizlerimin ismi nehir ve ırmak 9+5 günlük hamileyim eşim kız olursa ada ismini koymak istiyor bende erkek olursa deniz ismini koymak istiyorum 🤭🤭
duygumfoca Erurtane 12 yaşındaki oğlumun ismi Çağrı ❤️ 10 yaşındaki kızımın ismi Aysima ❤️ Cennet kuşumun ismi Aden 🕊️❤️ 16 haftalık hamileyim oğlum olucak ismini Kartal Manas ❤️ koyucaz
benceyn duygumfoca kızım olucak benimde içimden aden veya aysima geçiyor çok güzel isimleri 🌸 bahtlarıda isimleri gibi güzel olsun🌸
mervekocogl Kızım Hüma, oğlum olacak nasipse ona da Yasir ismini koymayı düşünüyoruz. Yasirin yanına bir isim istiyor eşim, önerilere açığım🥲
Fatmactn_6 Erurtane Kızımın ismi VERA ikinciye hamileyim oğlum olacak inşallah onun ismide DAĞHAN olucak😊
leylaleyla15 Kızlar doğacak olan kızımın ismini yüsra koymaya karar verdim sizfe nasıl yanına bı isim daha ekleyecek olsannsizce ne koymaliyim
Mombloggg Kizim 4 yasinda adı Bukre simdi 10 haftalik hamileyim kizim olursa Gülce istiyorum esime soylemedim daha ☺️ erkek olursa hic bir fikrimiz yok
Dinolisoo Haniff bana da büyük ihtimalle kız dediler. Kız olursa Eslem düşünüyorum çok güzel bir isim🥹🫶🏻
mervekocogl serendipityy Ben Zeyd ismini de çok beğeniyorum bakalım eşimden geçecek mi 😂 Yasir Zeyd güzel oluyor ne dersiniz 😍