visnelicheescake Papatyaaam1 Yok ya ben devlette o kadar bekleyeni görmedim çevremde genelde bebeğim pozisyonuna bağlı 16′dan sonra söylüyorlar Ama tabii ki de bazı Doktorlar inadına bekletmek istiyorsa bekletiyor
Papatyaaam1 visnelicheescake ya devlette doktor bana 20 ye kadar erkekse de cınsel organı oluşmaz o yüzden bız kesın cevabı 20 den sonra verırız demıstı tahmin de bulundu yıne ama degısebılır dedı
visnelicheescake Papatyaaam1 o zaman oluşmuyor ise ozeldekiler nasıl söylüyor başından savmak için demiş beş belli ki
Papatyaaam1 visnelicheescake kız hepsı tahmınde bulunuyor özelde ki de yüksek ıhtımal kız dedı şansa kız çıktı
ozlembasakz Cukulutalisalep daha önceden kız dediniz hadi inşallah öprenirsem bilenleri etitket yapacağım
tkrk ozlembasakz 18.den sonra öğrenirsiniz inşallah ben de öyle 18.haftalığı bekliyorum. İlk oğlumda da 20.haftada öğrendim
ozlembasakz babylove_33 ay inşallah inşallah bende en başından beri kız hissediyorum burada kız diyen çok oldu erkek diyen daha azdı hatta ⅗ taneydi kuz 15/20 olssu inşallah öğrenirsek etitket yapacağım
ozlembasakz Sarfaraz_17 erkek diyenleri de kız diyenleri de etitket yapacağım öğrenmeye gideceğim gün bakalım ama çoğunluk kız diyor
Kahverengihisler Benim doktorum 18. Haftada söylerim demişti 18 önce yanılma payı çok yüksek o yüzden söylemiyorum demişti