Havin49_ visnelicheescake hayırlı olsun da cinsiyet önemli değil cnm Rabbim sağlıla kucağımıza almayı nasip etsin
ozlembasakz Gamzeee__ siz kız demiştiniz daha önce 12+3 de şimdi bence ultrason görüntüsü daha kalitesiz ondan sanırım erkek dediniz
Ayfersalih28 ozlembasakz kiz bebekleri daha tombis duruyor vucut yapısı da oyle Kiz hissediyorum Ama belli.olmaz erkekte çıkar Hissiyatim kız yönünden
Gamzeee__ ozlembasakz size baktım mı aklıma gelmiyor çok etiketlenme oluyor şuanki paylaşım keseye göre yazdim
ozlembasakz ozlembasakz @Elamomy dün genel olarak sayfanızı inceledim ve neredeyse hemen hemen herkesinki sinibilmişsiniz çok küçük olanları bile benimkine kız dediniz size çok güveniyorum bu arada benimkine de yanılmacağınızı düşünüyorum
Elamomy ozlembasakz boyle diyenlerde nedense ben yaniliyorum totem gibi bisey oldu bu ne zaman biri yanılmazsin dese yanılma oluyor😅😅
ozlembasakz gulugur aynen yani insan bilmek istiyor yavaştan bir şeylerini hazırlamak istiyor ufak çaplı cinsiyet partisi yapmak istiyorum havalar zaten kötü güzel bir anı yakalamak çok zor
gulugur ozlembasakz ya ben parti yapmam da hani yavaş yavaş insan bişeyler almak istiyo cinsiyet önemli değil sağlıklı olsunlar başkada bişey istemiyorum
YyyyYasemin ozlembasakz ben 17. Haftamda öğrendim biraz daha beklemenizde yarar var sonradan değişebiliyor
ozlembasakz YyyyYasemin bana daha ne kız ne erkek dediler bu cihazda belli olmaz detaylıyı bekle dediler detaylı da 21,22’de oluyor o kadar beklemek istemiyorum
hayalperest2310 ozlembasakz ben özelde öğrenmiştim 16 haftalıkken devlet söylemiyordu 20 haftalık olduğumda bile hala netlik yok diyordu
ozlembasakz hayalperest2310 evet devlet hastaneleri bence de söylemiyorlar ben de özele gidip öğrenmeyi düşünüyorum
YyyyYasemin ozlembasakz bana normal ultrasonda dediler tam 17 de 18. Haftada da başka doktor erkek dedi ikiside tuttu bakalım detaylıda değişir mi bilmiyorum ama normalde belli olır
ozlembasakz Gamzeee__ evet bana kız dediniz 12 de buna erkek dediniz ama iki hastane de farklı cihazlar farklı ondan görüntü açısından öyle söylediğinizi düşündüm