minikalarnannesi Arkadaşlar selam istanbulda detaylı ultrason yapan devlet hastaneleri hangileri acaba, yaptıran varmıdır
ru_a6 babygirl02 çam sakurada yaptırmak için önce kadın doğumamı gitmek gerekiyor direkt perinatolojiye gitsem yaptırabilirmiyim bilginiz varmı
brc0607 babygirl02 Merhaba nasıl randevu aldınız acaba ben baktığımda hep randevuların altında detaylı usg çekilmemektedir yada riskli gebeliklere bakılır gibi ibare var hangi dr dan randevu alacağımı şaşırdım
Eylul1987 Ayseguls_baby nasıl randevu alıyorsunuz hergun 10 olmadan giriyorum mhrsye yok alamadım yetişemiyorum bir türlü
babygirl02 brc0607 riskli gebelere bakılmaktadır olana alın detaylı ultrason için geldim diyince bakıyorlar
Ayseguls_baby Eylul1987 2 hafta uğraşmıştım randevu alabilmek için bir gün biri iptal etmişti öyle denk geldi de alabilmiştim. Antenatal diye aratıp randevu bakıyorsunuz değil mi?
babygirl02 Ceyx evet ben 20 haftalıkken gittim detaylı ultrason için geldim dedim baktılar 2 hafta sonra tekrar çağırdılar yine aynı şekilde aldım yarın gidicem