selinnb kızlar kısmet olursa bir oğlum olacak ve ismine bir türlü karar veremiyoruz fikirlerinizi bekliyorum
Mom_1217 selinnb Ne tarz isim istiyorsun ona göre öneride bulunalım. Benim de oğlum olacak isimde kararsızım bana da fikir olur
Sayoss selinnb bir oğluşum emir ikinci bebişimede yiğit ismine karar verdik sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah
Sazenin selinnb Mom_1217 Eco111 oğlumun ismi KEREM🤍 hem dini hem modern hem anlamı tınısı güzel 🥰 Keremimm diye sevebilirsiniz de😅🥳✨️
Damlalala Bende kuzey ve poyraz arasında çok gidip geliyorum bi de yanına 2. Bir isim koysak mı karar veremiyoruz bu işler çok zormuş😅
Senacanblt_ selinnb benim de oğlum olacak ve EYMEN koyacağız bizim için önemli olan Kur’an da geçmesi ve anlamının güzel olmasıydı araştırmalarım sonucunda Kur’an da 3 surede geçiyor güzel bir şekilde❤️
Aloska selinnb Metehan koymayı planlıyoruz balım Atahanla Metehan arasında kalmıştık bana göre Atahan daha güzeldi ama kimse beğenmedi o yüzden Mete şu an için 🥹🤍
mutlumoomm selinnb eşim tarih öğretmeni olarak ikimizin kararı sonucu Enver Talat olacak inşallah anlamlarını da çok sevdik 🫠