kartanesi___ siz şu an olaya tamamen at gözlüğüyle bakmış durumdasınız. Kötü anlamda söylemiyorum yanlış anlamayın lütfen😅 ama normal doğumla ilgili olumlu deneyimlere tamamen kulaklarınızı tıkıyorsunuz. Bütün olumlu yorumlara ama şöyle ama böyle demişsiniz. Bu amaların hepsi sezeryan için de geçerli. Maalesef tıp bizi tamamen güvende hissettirecek bir doğum yöntemi halen bulamadı 😅 her iki doğumun da bir çok olumlu ya da olumsuz tarafı var ve bu tamamen kişiye bağlı olarak değişiyor. Tabiki de kendinizi daha iyi hissedeceğinizi düşünüyorsanız sezeryana yönelin. Ama dünyanın binbir türlü hali var ve bir şekilde normal doğum yapmanız gerekirse bu olumsuz düşünceler sizi mahveder. O yüzden evet sezeryan olmak istiyorum ama normal doğumu çok iyi geçenler de var benim de öyle olabilir ben de yapabilirim diye aklınızın bir köşesinde kalsın. Karar zaten tamamen sizin. Beden sizin sonuçta. Açık konuşmak gerekirse ben de gebeliğimin başında olmamam rağmen aşırı tedirginim ve korkuyorum 😅 ama iki yönteme dair olumlu deneyimleri de okumaya çalışıyorum.