kartanesi___ birde şöyle birşey var türkiyede doğum yapan kadınların yüzde kaçı burada ki onlar artık çok anormal şeyler yaşamışlar o yüzden yazma gereksinimi duymuş ben sana kendimin normal doğumunu yazayım ilk gebeliğimdi 26. Haftada kalbi durmuştu benimde görümcem aynı durumu yaşamış beni inanılmaz korkuttu 3 gün suni sancılarla beni süründürdüler yerleri dövdüm kendimi dövdüm diye ölü doğum canlıya gre daha zormuş bende korkup sezeryan olmak istiyorum dedim doktorum bana bu mümkün değil haftan küçük rahimin kalın masada kalırsın ilk doğumun sezeryanla olmasın yeniden gebe kalırsın hemen diye ikna etti görümcemin 3 günde doğuramadığını 7 saatte suni sancıyla tek ıkınmada doğurdum hastaneden çıktım avmde gezdim bebek olmadığı için morel olsun diye çok ağlıyordum bebeğimi kaybettiğim için çünkü inan Kendi sancım sıfırdım sürekli suni sancı verdiler regli sancım gibiydi hatta bekarken daha da şiddetli regli sancısı çektiğim olmuştur kısacası herkesin acı eşiği vücudu ve vücudunun ürettiği kasılma şişddeti acı bir değil görümcemin 3. Normal doğumuymuş bu arada benim ilk doğumumdu 7 saat sabah girdim akşam doğum oldu inan hiç zor değidi sende orda burda yaşanan korku dolu doğum hikayelerinden etkilenip böyle hissediyorsun canım