Kızlar 37 haftanın içerisindeyim bebeğimde 10 günlük bi gerilik söz konusu. 2 Ekim günü kontrole gittim devlet takipliyim. Gerilik aynı şekilde devam ediyor ve bana sadece 14 Ekim gününe sezeryan randevusu verdi o güne kadar da çağırmadı. Bunun yanında da takipli olduğum doktorum sezeryanıma giremeyeceğini daha önce adını hiç duymadığım bi doktora yönlendirdi. Benim anlamadığım evet acil durumlarda yapacak bişey olmuyor direk doğumhanede kim nöbetçiyse o yapıyor doğumu ama gün verip kendi değilde başka doktora yönlendirmesi saçma geldi çokça üzüldüm açıkçası birde artık son 2 hafta hiç nst için gel son kez muayeneye gelde demedi. İlk gebeliğimde 36ve37. haftalarda doktor 4 günde bi muayeneye çağırıyordu. Bu süreç normal mi yoksa doktor beni başından mı attı anlamadım. Neden böyle yaptınız dediğimde 12 ekimden itibaren nöbetçi değilim ameliyatım yok poliklinikte olacağım gibi şeyler söyledi. Ama daha önce doktorum poliklinikte olsa bile ameliyata çok girdi. Son haftamda niye böyle oldu anlamadım çok stres yaptım. Başına gelen var mı?