Fatmaaaa41 -Papatya33 inşallah vardır. Benimde dün adet olan gerekiyordu olmadım. Nöbetçi eczaneden test aldım tek o vardı nimo. Onda bile çıkmadı. Olsa çıkardı herhalde millletin adetinden 3 4 gün önce çıkıyor
-Papatya33 Fatmaaaa41 insalalh vardır prodoctor ile yaptm . Internetten baktm da silik çizgi çıkarıyormus üzüldüm.biraz
gulsahh52 Fatmaaaa41 evet sabahki ilk idrarla yaptım daha sonra öylesine ovulasyon testinide denedim oda pik çıktı
Fatmaaaa41 -Papatya33 ben onun silik çizgi çıkardığını hiç duymadım o ve awox en iyi diye biliyorum inşallah vardır
Panikkedi GozdeKB bende adeti bekliyorum canım silik çıktı awoxta ama çok belirsiz bir silik yalancı olup olmadığını anlamak için mecburum
-Papatya33 Fatmaaaa41 inşallah öyledir. Yarin da son testimi yapacam eğer koyulasma varsa öyle kan testine gidicem. Koyulasma yoksa yalancı silik demekki
Fatmaaaa41 gulsahh52 var gözüküyor canım benim gecikmemin 1. Günü bitti test yaptım birkaç saat önce negatifti bu saatten sonra pozitife dönmez diye düşünüyorum. Ama bariz belli varlığı sizinkinin
Fatmaaaa41 gulsahh52 öğretmenim canım ilk idrarla yapamadım test olmadığı için akşam yapıcam adet olmazsam