Panikkedi GozdeKB canım erken gebelik testinde çok çok silik çıktı koyulaşma bekliyorum bat 7 gün kaldı sen ne durumdasın
GozdeKB Panikkedi benimde belim sırtım çok ağrıyor arada kasıklarım çok ağrıyor halsizlik var kremsi akıntı ve sulu akıntım oluyor test yapmadım ben senin belirtin var mı neler
Panikkedi GozdeKB var canım kasık batması var şişkinlik ilk günler karnımdan gurultu geliyordu şimdi geçti sürekli açım başım ağrıyor sabahları üşüme yanma iş yapınca belim karnım ağrıdı bügün birde akıntı devam ediyor sulu kremsi
Panikkedi GozdeKB yaptım canım 🥹 yapmaz olaydım Silik görüyorum umutsuzluğa kapılıyorum regla 3 gün var daha
GozdeKB Panikkedi bende silik yok erken gebelik yapmadım kaset test yaptım bugün ümidi kesmeye başladım derken sol kaşık ağrısı devam ediyor ve çok değişik bi akıntı geldi
Panikkedi GozdeKB benim ağrım geçti canım ama temizlik falan yapamıyorum hemen ağrı tutuyor bel kasık ağrısı sanki sökülecek gibi rahmim meme ağrısı var birde
Panikkedi GozdeKB bende bugun awox ınnovita yaptım temiz bir negatif adet olacak gibi halsizliğim var galiba olmadı gene 🥹
Panikkedi GozdeKB tamam canım çok çok silik çizgi varmış uykulu karanlıkta görmemişim ama emin olamadım 3 gündür awox silik çıkıyor koyulaşma yok 🥹