Kubra12355 o konuda haklisin benimde guatr durumuda var kilom 5 fazla sadece ama sorun gormedi doktor ve yumurta toplamada 23 yumurta toplammisti ama 5 tane kaliteli embriyo olustu hep aklimda kaldi neden 5 diye sanirim bu varikosel olayindan genetik bozukluk oluyomus ve geriliyo hatta tutunmaya bile engel oldugunu okudum cok uzuldum zor bi surecti ama 3 tranfer oldum tutunmadi hatta tirnaklama islemi bile yapildi hep rahim kalinligini sorun ettim bende 8.5-9 oluyodu daha kalin olmuyodu ondan diyodum bu sene nar suyunu kesfettim ve 9.5-10.5 oldu cok sukur ama asilama yaptilar onlarda da sansima sperm cikmadi , bende 3 yumurta diyince iptal sandim hatta komik bisey soyleyim iki asilamamda da yumurtalar erken catladi doktor ona ragmen yapti asilamayi oylesine yapiyoruz tup bebekden baska caren yok esinin testleri kotu dedi sonra varikosel cikti baska hastanede bilmiyorum ne yapicagimi bilmiyorum gercekten cok yoruldum hep kendimi sucladim halada guatir yuzunden olmazsa falan diye dusunuyorum bir sene beklicez olmazsa yine tup bebek o surecde ovulasyon testi kullanmaya karar verdim sansimi zorlamak icin devlette tup bebek cok yorucu cunku korkuyorum rabbim cumlemize yardim etsin zor