aselinannesi38_ Burnosunn_annesi normal artık canım devir öyle kötü ki bizim binada birinin dostu dolaniyormus o yüzden çok korkuyorum dışarı bile çıkmam eşim yokken
Burnosunn_annesi aselinannesi38_ abooo aman Allah korusun evet dikkat etmek lazım canım sende dikkat et
tahamommy Burnosunn_annesi kızzz çok güldüm yorumlara yaa 🤣 ama hiç birinizin mi kocası sosyal medya kullanmıyor anam benim ki benden önce görüyor akımları bana yapsa yerim yani 🤣
Burnosunn_annesi tahamommy benimki kullanmıyor ben de ilk arkadaşım bana yapınca bizimkileri yaptım 😂
bebeklerim__ Burnosunn_annesi başta kızdı sonra aradi nefesimi tutarak sessiz sessiz konuştum telefin da da kizdi 😅. Niye tanımadığın insani alıyon sen safmisin filan dedi sonra güldüm bende hala diyo ki kimmiş o aşkım 😅😅😅😅
Meral_63 Burnosunn_annesi 🤣 Allah daha çok güldürsün bacım benim 🤣en sevdiği yemeği yaptım belki kızmaz 🤕
Sendenbanakalan Burnosunn_annesi yaaa ben elimde buket gülle kurye yaptım eşim deli oldu siz yapmayın bacılar🌸🤣🤣🤣
ruyakb (https://) benim eşimin yazdığına bakın o kadar güldüm ki 🤣🤣 annemle kardeşime yaptım onlar da Hızır sandilar kocamla kavga ettim eve aldım diye dedim eşin de haklı dünya kötü ama sen çok merhametlisin ondan demek ki Hızır geldi size dyo annem 😄
Burnosunn_annesi ruyakb eşinin yazdığına koptum 😂😂evet bizimklerde öyle dedi ben bir anda yok oldu dedim ama😂
Burnosunn_annesi vanilya_kokusu_ kız senin profil fotoğrafına bakıyorum diyorum Ne güzel kızmış meğerse Yıldız Tilbeymiş 😂😂
vanilya_kokusu_ Burnosunn_annesi sjsjsjjs 😂😂 yıldız Tilbe tiryakisiyim😂 teşekür ederim canım fotoğrafimi gosterirdim ama buraya pek güven olmaz gizli kalsın 😂