23hatice23 demirrleydi_ ay ne güzel bende rüyada gördüm ama bilinç altıdır diye inanmadım bakalım bizde ne olacak
Alya05 23hatice23 evet Benm doğru çıktı Geçen sene kaybettiğim bebeğimi erkek diye hissettim. Doktora gittim %95 kız dedi ama ben yinede inanmadım kız değil dedi ölü doğdu baktık erkekti Şimdi yine hamileyim 7 aylık cinsiyet zamanında da kız diyordum. Doğru kızım olacak
Mom_1217 23hatice23 Ben hep hissettim zaten 6/7 haftalıkken rüya gördüm çıktı. Çevremde de herkes erkek diyordu erkek oldu
ranakzrn2 23hatice23 ilk bebeğimi erkek hissettim erkek doğdu şimdide kız hissediyordum öğrendiğimden beri kız olucağını öğrendim yani anneler kesinlikle hissediyor ya
23hatice23 ranakzrn2 bak şimdi çok kişi yazmış bende artık gerçekten annelerin hislerine inanmaya başladım maşallah çoğu kişi hisetmiş
Fuunndaaa 23hatice23 hamililiktem önce iki kızım oluyordu rüyamda gördüm çok şükür iki kızım oluyor :)
23hatice23 Fuunndaaa benim de iki kızım var çok şükür iyi ki varlar diyorum sizde sağlıkla alın kucağınıza
Bada Nen kızım olcak gibi hissediyordum çok emindim oğlum oldu😅 kuzenimde hamile rüyasında erkek görmüş o da çok ısrarla erkek çok eminim dedi erkek cıktı😅
basak19 23hatice23 hislerim hep erkek yönündeydi 2 hafta önce rüyamda kız çocuğu gördüm ve 2 gün önce kızım olacağını öğrendim 🥰