rabiakaratass Merhaba güzel anneler🌸 11+3 günlüğüz sizler kaçıncı haftada bebeğinizin cinsiyeti öğrendiniz sizce ne zaman gitmeliyim doktora?
kizinaasikanne rabiakaratass 13. Haftada öğrendim ama kuzenim 10. Haftada öğrenmişti 😁 hatta çok şaşırdık biz
isimsiz19 rabiakaratass özele gidiyorum 12+1 de kız dendi bacak arası falanda boştu %85 dediği için değişeceğini sanmıyorum bir 5,6 güne de Fetal dna sonucunda netleşicek inşallah sağlıkla hayırla gelsinler dünyaya🙏🥹🤍
basak19 rabiakaratass benim kendi doktorum söylemedi farklı bir doktora gittim kendisi 11 haftalıkken de gördüğünü söyledi hepsi de doğru çıktı ona gittim dün öğrendim
saadet3313 Ben salı günü 13+6 günlük olacağım inşallah bebek kendini belli ederse öğrenirim çok heyecanlıyım
12457531_ @“rabiakaratass”#p38157527amin çok teşekkür ederim inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız🤲
saadet3313 Ya birşey soracağım ben şuan çok kötüyüm dişim çok ağrıyor ne yaptıysam geçmedi parol içtim tuzlu su ile gargara yaptım ağrıdan ölecem ne yapmam gerekiyor başka
rabiakaratass saadet3313 saadet3313 geçmiş olsun karanfil var mı evde yolda ağrıyan yerin üstüne havluyla buz bastırsanız belki faydası olur parol hap varsa onu da bi deneyin