Nur124 Kızlar merhaba doğum.yapali 20 gün oldu önce meme sonra mama veriyorum hipp kullanıyorum ama birkaç yorumda mama ile besleniyorsa eğer su verilmesi gerektiğini okudum öyle mi öyleyse ne kadar verilmeli 20 günlük bebeğim uyurken sürekli ıkınır gibi yapıyor bu arada
Kubraaa_o Nur124 6 aya kadar ister anne sütü ister mamayla beslensin su verilmiyor. Su verirseniz bebeğiniz yeteri kadar beslenemiyor zaten minicik olan midesini suyla dolduruyorsunuz
asil15 Nur124 kesinlikle verin çay kaşığıyla 2 3 kasik Allah korusun susuz kalır ben buju çok yakın tanıdığımda yaşadık artı ben anne sütü alan cocugada veriyorum 2 kasik suyun ne zararı olabilirki
Nur124 _Tazeanne peki bu ıkınır gibi yapması bundan mı kaynaklıdır bazı yerlerde de mama suyla yapılıyor gerek yok yazıyordu
_Tazeanne Nur124 yok sanmam gaz sancısı veya tuvaleti onu zorluyordur bize doktorumuz ver dedi içi yanmasın mamalar tatlı oluyor diye
yorgunannis Nur124 bizim de bir çok yediğimiz suyla yapılıyor ama suyun yerini tutmuyor o da aynı şey 1 2 kaşıktan bişey olmaz yaa
senos15 Kubraaa_o gecen instada bir doktor asla vermeyin bağırsaklar suyun içindeki minarelleri tolere etmeye hazır ormadığı için bağırsaklarda kocamn gaz oluşumuna sebep oluyor demişti asla verilmez demişti
Kubraaa_o asil15 6 ayın altında doktorlar önermiyor, midesi çok küçük olduğu için bebek beslenemiyor. Eskide kaldı artık bu fikirler, bilimi takip edip doktorlara kulak vermek lazım. Doktorunuza danışın isterseniz ne zararı olduğunu açıklar size
asil15 Kubraaa_o olabilir ama benim tercihim 2 cocugum var maşallah ikiside cok saglikli.mama yiyip yiyip hatta anne sütü alan bebeğin şu verilmeyince ciğerlerinin ne duruma geldiginide duydum doktordan 1 çay kaşığı suyun ne gibi zararı olabilirki siz hiç duydunuzmu bebege 1 cay kaşığı şu verildi diye hasta olduğunu
Kubraaa_o asil15 hasta oluyor demiyorum, sağlıklı gelişmesi aksıyor diyorum. Bende demiyorum doktorlar diyor aslında. Sizin çocuklarınız sizin tercihiniz ama doğrusu bu değil
asil15 Kubraaa_o olabilir ama bazı doktorlarda sağlam insanı hasta yapıyor o yüzden benim bildiğim bu biri 16 yasinda biride 4 yasinda gayette sagliklilar ikisinde anne sütü aldı ama ben yinede şu vermiştim ben bana göre doğru olanı yapıyorum herkezin kendi düşüncesi.tabiyki banada doktor verme demisti ama ben kendi hissettiğimi yapmıştı.
ppmerlina Kubraaa_o 24 saatte toplam 1 çay kaşığının bebeğe ne gibi zararı olabilir? Eltimin 2 yaşında bebeği var onun doktoru da su verin mutlaka demiş?
MerveLeo Nur124 canım ben anne sütü artı günde bir ya da iki kere mama veriyordum. Su verildiğini bilmiyordum ama 4 aylık olduğunda Adana’da yaşıyordum. haziran ayına denk geldi ve sıcakladığında terli olduğunda vermeye başlamıştım. Şimdi hamileyim bu şekilde olursa bir çay kaşığı su veririm. Doktorunuza danışın tabi siz yinede
Elilar2225 Nur124 herkes bir şey söylüyor ama doğrusu bu. Benim şahsi fikrim de değil genel olarak doktorların kabul ettiği gerçek
ppmerlina Nur124 evet bizim yeğenimiz de öyle oldu sezeryan doğdu mamayla beslendi doktor hem su verin hem mama verin demiş