yourpariah kızlar yarın cinsiyeti öğreniyoruz heyecandan bu gece uyuyamayacağım sanırım😭🥹 geçen hafta gittiğimde video cekmiştim onu izlerken fark ettim bacakl arası boş mu dolu mu sizce pek anlayamadım
mervesdoruk yourpariah kız🫀🫶 sağlıkla gelsin inşallah 🙏 ama içimden kız gibi geldi gönlüne göre versin rabbim haber edesin
yourpariah mervesdoruk ay ben de en basından beri kız hissediyorum askım cok merak ediyorum yarın etiketlicem🥹🥹💘
yourpariah MS2 ayy ama erkek bacak aralarında cıkıntı daha uzun oluyo gördüğüm kadarıyla baya ben pipiyim diye bağırıyo benimki biraz az sankii😅😅
MS2 yourpariah şey bak ben de 13 haftalıkken oğlumun bacak arasını gösteren görüntüyü atayım benzetecek misin🥲 kız istiyorsun heralde, ben de kız istiyordum şimdi de koz istiyorum inşallah bu kızdır diyorum🥲 Allah hepimizin gönlüne göre versin 🥰❤️
yourpariah MS2 canım baya belirgin pipi olduğu senin ultrasonunda sanki. sen benimki hakkında ne düşünüyorsun 🥹❤️
yourpariah MS2 aslında ilk cocuğum istediğim bi cinsiyet yok önemli olan sağlıklı olması ama en basından beri kız hissediyorum hislerim cok yoğun erkek cıkarsa baya bi şaşırıcam ahah😅
yourpariah Elamomy ozlemyilmaz60 Parek00 Meheremm bebeklerim__ MS2 Hamide_1 %80 kız dedi doktor kızlarr ama hafta erken olduğu icin değişebilir de dedii 😅😅🌸💖💞💕