visnelicheescake Sarpatesinannesi hayırlısı olsun İnşallah canım benim de bir kızım var tabii ki de gönül ister oğlum olsun ama daha belli değil henüz cinsiyetimiz Rabbim sağlıklısını versin
Sarpatesinannesi visnelicheescake sağlıkla al kucağına canım inşallah 🙏 benim bu kadar merak etmemin sebebi planlama yaptırdım ben kendi kendime olusturmadim gebeliği o yüzden doktorun erkek demesine çok şaşkınım
visnelicheescake Sarpatesinannesi yani belli olmaz tabii ki de daha henüz vakit var ama bence bebeğiniz kız
Sarpatesinannesi Parek00 cinsiyet belirleme ona göre beslenme takviye ilaç yurtiçi yurtdışı ph ovulasyon kapsamlı baya gebelik öncesi minimum 6 ay süren bir surec
Parek00 Sarpatesinannesi Sarpatesinannesi evet onu bende duydum yapan instagramda biri var arkadaşımda yaptırdı oldu
Sarpatesinannesi Parek00 maddi manevi zor bir süreç gerçekten o kız diyor böyle pipi olmaz diyor ama üzülüyorum işte ya erkekse bütün emeğim çöpe gidecek
Sarpatesinannesi Parek00 11+5 de doktor kız dedi 12+5 de erkek dedi inanmadım başka doktora gittim o da erkek ama yüzde 70-80 dedi kordon falanmidir dedim olabilir dedi bu hafta yine gidicem gel dedi kafam çok karisik şuan 13+2 yım daha