CerenSelvi Sevgili anneler, devlet hastanelerindeki hemşireler gebe okuluna mutlaka gelin diyorlar. Sizler gittiniz mi? Faydası nedir acaba ya da gitmesek ne olur? Çalışırken katılmak çok zor gebe okuluna
Zamanlagelen CerenSelvi faydali oldugunu biliyorum emzirmeyi ogretiyorlar vs etlikte benim arkadasim gidiyordu elbet bilmedigimiz seyleri ogreniriz ama bende gitmedim hic.. ki calisirken zor olur aynen
Ahmedinannesi CerenSelvi peki devlet hastanelerine rutin aylık kontrol için gitmiyor olsak bile sadece eğitim için başvurabiliyor muyuz acaba?🤗bilginiz var mı?☺
BurcuEsiklii CerenSelvi canim bence kendin ve bebegin için mutlaka gitmelisin. Son derece faydalı a dan z ye herşeyi anlatıyorlar ve aklındaki bütün sorulari cevapliyolar. herseyi sorabiliyosun tüm samimiyetleriyle cevapliyolar. Tam anlamıyla bebegin için bilincleniyosun basina gelebilecekleri biliyosun. Ben ankara etlik zübeyde hanimdakine gittim bu hafta yeni bitirdim bir ay gidiliyo. Herkese tavsiyemdir mutlaka gidin ve bilinclenin😊
Srknsmg Bence kesınlıkle gıdılmeli. Özellikle afyondaysan. Burda egıtımler oldukca ii. Normal dogum özendirilip emzirme yenidogan bakımı gıbı dersler verılıyo. Hamıle pilatesi ve egzersizi yaptırılıo. Kesınlıkle cok faydalı.
Duruannesi Srknsmg ben de afyondayım ve gidenlerden ne kadar memnun olduklarını duydum 24. Haftadan sonra başlayın diyorlarmış genelde
SemihenayArslan Bende gitmeyi düşünüyorum ama suan yakın tarıhlerde bir eğitime rast gelmedım henüz ,hala arastırıyorım. Bende cok faydalı olacagını düşünüyorum .👍
Sevda6767 İlk defa duyuyorum böyle birşey 😮 çok iyiymiş ya burda sorayım bakayım varsa ben de çok isterim gitmeyi
CerenSelvi Ahmedinannesi bunu sormadım ama benve izin vardır. Bir kere oradan bir doktora randevu alın gebe okuluju söyleyin bence hemen alırlar sizi
Srknsmg Duruannesi evet bende gıdıorum cok da memnunum. Tavsıye ederım. Özel hastaneye gıdıorum ama devlette gebelik egıtimine gıdıorum..