miniminibiri ayy alayım mutlaka bugün çünkü bugün hiç çıkmadım lavaboya bebişte aynı şekilde neden oluyorsa artık 😥banada yaptılar aynısını ya 3 defa sokup çıkardı 🥹 o da ayrı acıyorda yok yani ben bildiğin karnım belim kasığım ağrıyor ama dikiş acısı da olabilir bilemedim oturamıyorum zaten evet kullanıyorum ilaçlarımın hepsini şükür banada erencan hoca denk geldi şansa ama hiiç görmedim bile ben bi hata yaptım çünkü gittim daha ilk saatten dedim ki ben sabah gidip sezeryan olacam sonra bunlar beni kaderime terk etti resmen hiç odama gelmediler bile arada bir nst ye geldiler herkese egzersiz yaptırmışlar yürüyüş yaptırmışlar falan ben hiç görmedim bile kimseyi en son bi kadın geldi o beni motive etti açılma kaç dedim 1 den sonra 5 diyince dedim tamam ben yaparım bu işi o zaman sezeryandan vazgeçtim vallahi varya şuan düşünüyorum da çok iyi doğurmuşum ben tek başıma yaptım herşeyi kimseden yardım almadan 🥹 kendi başıma duşa girdim yürüdüm pilates yaptım.Ayy evet biranda üşüme biran da terleme dün hastanede baya bunaldım az kalsın ağlicaktım şükür çıktık değişik bişey ayy inşallah ya toparlanayım artık eski hayatıma döneyim hemen inşallah 🥰 ayy bebiş ağzımıza ediyor tam bir cadı ya altını açsam üstünü değişsem naparsam yapim herşeye kıyameti koparıyor çingene din çocuk doktoru bile dedi bu ne ağlak bişey ya diye kilo ölçümüne gittik kıyameti kopardı bütün bebeler sessiz sedasız bu beni rezil etti 😂😂 bugün bide hiç kaka yapmadı onu takip ediyoruz inşallah yapar 🥹 onun dışında iyiyiz çok tatlı geliyor sürekli öpüp koklamak istiyorum çok özlüyorum kimseye vermek istemiyorum 😂