muhbiri Gebelikte mide bulantınız en geç ne zaman başladı? 6. Haftaya girdim midem bulanmıyor, ama bundan sonraki haftalarda başlama ihtimali var mı?
nurteeen13 muhbiri 5.hafta bir başladı 10. Haftadayım artarak devam etti. Asla mutfağıma giremiyorum her gün annemdeyim. Bulanmaması büyük nimet inşallah hiç başlamaz. Ki bulantı hapı içiyorum ama bana mı demiyor istifra etmeden günüm geçmiyor inşallah benim de ileride geçer
Admsarzu Haftada basladii 10 haftada hafifledi biraz sonra 12 de geri basladi suan 14 haftalığım suanda yok inşallah hiç gelmez 😅
Jdjsjsksk Admsarzu ayy inanmıyorum benim de aynı şekilde 10.haftada bitti diye sevindim 12deyim şimdi 3 gündür yine başladı çekilmiyor artık 🥲
Katya1 muhbiri öğrenir öğrenmez başladı bnmkide 6.haftamda şimdi 35.haftalığız tam gaz devam ediyor sabahtan kusmaktan helak oldum birde mide yanması çekiyorum dua et başlamasın çok kötü cidden 🥹
Admsarzu Jdjsjsksk hafifler heralde benim bu 10 gündür hafifledi nerdeyse hiç yok :) iştah arttı aksine
Kubraaa_o muhbiri hiç bulanmaya bilir. Benim sadece kokulara karşı hassasiyetim oldu ama kusma hiç olmadı.