Merhaba hanımlar bende yazmak istedim perşembe günü 40+1 de kontrole gitmiştim çünkü ne suyum geldi ve nişanım ve doğum nasıl başlar ne zaman yatış verilir diye sormak için gitmiştim ultrasonda bebeğim hep 2 hafta geriden geliyordu ama doktorlar sorun etmiyordu taki o gün gelene kadar ve bebeğin gelişimi 4 hafta geride 36 haftada kalmış rahmin daha fazla kabul etmiyo diyerek yatışım verildi saat 3.30 da doğumhaneye yattım bütün kontroller yapıldıktan sonra 6 da suni sancı verildi veee 1 saat sonra sancılarım başladı 3 saatin sonunda suyum geldi 7 saat suni sancı sonunda 4 cm açılmam vardı ilerlemiyordu suniyi çıkarıp kendi sancımla devam ettim saatlerce kanamam oldu ve 3 Ekim sabah 9 da açılmam 8 cm oldu 1 saat sonra açıklık tam oldu ama ben kendimi çok yorduğum için ıkınamıyodum saat 10 a geldi doktorlar kafası görünüyo güzel ıkınırsan doğurucaksın dediler ve ilk doğumun olduğu için kesik attılar ıkındım karnımdan bastırdılar ve kafası çıkarken bi yanma geldi hiç geçmicek gibiydi ama kızım doğduğu an her şey geçti gözlerini açar açmaz bana baktı boynuma verdiler kokusu mis gibiydi o an yaşadığım her şey bitti ve dikişlerim de atıldıktan sonra normal odaya çıktık Allah herkese hayırlı güzel kolay bi doğum geçirsin yanımda 2 günlük bi bebekle yazıyorum Allah herkesi bebeğine kavuştursun 🥰💕🤍🥹